1.02.2010

oshogatsu 2010

1年のはじまり、おせち料理。
お雑煮は夫、ほかはすべて母の作ですが、今年の年末から私も参加予定。このレシピはおばあちゃんから受け継いだものに、アレンジを加えたもの。後世につないでいかないと。そして、日本の四季の行事はすばらしい。
お正月の朝の光とともに。この気分はこの時期だけの特別です。
New Year's dishes bring something special feeling, clear and neat...

These are New Year's dishes called OSECHI. It's a tradition to make and eat them on New Year days. Most of all traditional menu has good meaning for our life.
My mom made them all these menu which is from my grandmother, it is need to be succeeded for next generation, so I'll join to cook them for 2011.

1 件のコメント:

  1. 匿名15.1.10

    yoko-chan.
    ひさしぶりです。えりこです。
    明けましておめでとうございます。今年もよろしくね!
    ひさしぶりにブログ拝見させてもらいました。忙しそうでなにより。
    日本に帰ったときにはぜひ会いましょう。
    それでは、また!

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